Unes 1500 persones omplen el camp de futbol de Berga el dissabte a la nit pel Rebrot

Societat - 22:04   diumenge, 15 juliol, 2012  per Àlex Moreno / Redacció Agència +b!

Imatge: Eina al concert del Rebrot 2012 Foto: Àlex Moreno

Prop de 1.500 persones van omplir aquest dissabte a la nit el camp de futbol de Berga, en un dels aplecs juvenils i independentistes més importants dels Països Catalans.

 

Dins dels molts actes que s’han organitzat en el transcurs de l’onzena edició del Rebrot, els concerts celebrats dissabte a la nit van fer que el camp de futbol de Berga s’omplis de gom a gom, amb prop de 1500 persones.

 

Segons l’organització sols el dissabte es van vendre unes 700 entrades, més unes 500 més del paquet de dos dies que ja s’havien venut els dies anteriors sense comptar les entrades que es venien en altres entitats i locals i que encara no s’havien comptabilitzat.

Imatge: Brams al concert del Rebrot 2012 Foto: Àlex Moreno

 

Van actuar Terratombats, grup igualadí de rumba catalana amb accent berguedà al ser un dels seus precursors i mànagers, Ignasi Freixa, de Berga; Eina, grup format pels membres de l’antic popular grup català Inadaptats, de so potent i marcades lletres socialistes i catalanistes. Brams, grup berguedà famós arreu que ha alegrat als seus incondicionals retornant als escenaris, just en el seu moment de màxima maduresa i qualitat musical, i Dr. Ring Ding, nom musical de Richard Alexander Jung, de procedència alemanya i per molts uns dels millors músics en l’actualitat en el genere del reggae, raga i ska; personal barreja de gèneres que li han donat la seva fama mundial.

 

 

Imatge: Rebrot 2012 Foto: Àlex Moreno

 

 

Segons l’organització no es van produir especials incidències, i únicament han comentat que divendres van haver de començar el concert amb retard per la demora en que l’Ajuntament de Berga els va instal·lar el punt de llum necessari, motiu pel qual segons l’organització els concerts de divendres van finalitzar igualment amb retard.

 

Han comentat persones pròximes a l’organització, que aquest retard en la finalització va provocar l’enuig del consistori i avís de que dissabte a la nit, el concert havia de finalitzar a les cinc de la matinada en punt, sinó l’Ajuntament tallaria a partir de l’hora indicada el subministre de corrent elèctrica.

Be Sociable, Share!

Tags: , , , ,

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.281 segons.