El CFI Cercs – Berguedà clou el curs acadèmic de la Unitat d’Escolarització Compartida

Actualitat - 11:50   divendres, 29 juny, 2012  per Agència de Desenvolupament del Berguedà - Servei de Comunicació

Cloenda del curs escolar de la Unitat d'Escolarització Compartida

Ahir, a la seu del Consell Comarcal del Berguedà, es va posar el punt i final del curs escolar de l’espai educatiu de la Unitat d’Escolarització Compartida que està en funcionament des del 2003 a través d’un conveni entre el Departament d’Ensenyament i el Consell Comarcal Berguedà que realitza l’encàrrec de gestió al CFI Cercs – Berguedà.

En aquest espai on hi assisteixen joves de 14 a 16 anys que presenten dificultats d’adaptació al medi escolar en els centres d’educació secundària obligatòria, se’ls ofereix la possibilitat de seguir l’etapa de l’ESO en un grup reduït amb adaptacions curriculars individualitzades que en funció de la capacitat i l’esforç de l’alumnat, li permetrà assolir el graduat en educació secundària.

L’escolarització en aquesta unitat suposa un aprenentatge compartit amb el centre docent en què l’alumnat hi està matriculat i continua depenent del centre no només a nivell d’algunes matèries sinó que també a efectes acadèmics i administratius.

En el curs escolar 2011 – 2012 de la UEC del CFI Cercs – Berguedà ha comptat amb una coordinació i dos professionals de l’educació que de forma conjunta amb l’Institut Guillem de Berguedà (Berga) i l’Institut Pere Fontdevila (Gironella) han treballat perquè els 8 alumnes trobin una altra vegada el gust a l’estudi, recuperin la confiança i autoestima en les seves possibilitats i d’aquesta manera evitar al màxim el fracàs escolar.

En l’acte de cloenda d’aquest curs escolar, eren presents representants dels instituts Guillem de Berguedà i Pere Fontdevila, del CRAE Mas la Riera, dels pares i mares, del Consell Comarcal del Berguedà, del CFI Cercs – Berguedà i dels propis alumnes. Tots ells es van felicitar per la tasca realitzada durant aquest curs escolars i es va recalcar la importància de la formació acadèmica en temps de crisi, apostant per la continuïtat de la Unitat d’Escolarització Compartida el proper curs 2012 – 2013.

 

Be Sociable, Share!

Tags: ,

2 Comentaris to “El CFI Cercs – Berguedà clou el curs acadèmic de la Unitat d’Escolarització Compartida”

 1. eis

  No em diràs que l’oriol hauria de deixar de comentar notícies. Va maco penja la teva foto i la comparem a veure qui fot més bona pinta. Ara resultarà que pel físic ja pots jutjar a una persona… tela marinera noi.
  Esclar ara em diràs que no entenc les bromes i tal i pasqual… si si…

  #13130
 2. oriol

  No me diran que la señora de calabaza y el señor de la perilla son los que imparten las clases porque me da algo!!!!!!!!

  #13089

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

2.178 segons.