L’ajuntament de Berga contracta un crèdit de 7 milions per pagar proveïdors

Economia, Política, Societat - 21:05   dilluns, 14 maig, 2012  per Redacció

Aquest import correspon a les «obligacions pendents de pagament que es faran efectives en aquesta primera fase» i és similar al de l’Ajuntament de Manresa.

Un ple extraordinari celebrat aquest dilluns a la tarda ha aprovat amb els únics vots a favor de CiU la contractació d’un préstec a llarg termini per valor de 7 milions d’euros per fer front al pagament de factures pendents a proveïdors, d’acord amb el procediment regulat pel ministeri d’hisenda. L’ajuntament haurà de tornar aquest diners en deu anys, amb un interès del 5% anual i dos anys de carència.

En la votació, la CUP i el PP s’han abstingut, mentre que el PSC hi ha votat en contra. L’ajuntament també va aprovar el pla d’ajust de les finances municipals el passat 28 de març on s’estableixen les mesures d’estalvi econòmic per tal de poder sanejar les arques de la ciutat.

Segons dades del ministeri d’hisenda, és previst que els proveïdors puguin cobrar en dues remeses a primers de juny i primers de juliol.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.186 segons.