www.borsafeina.com NOU CANAL PER LA INSERCIÓ LABORAL

Actualitat, Comunicació, Economia, Societat - 10:18   dilluns, 16 abril, 2012  per Agència de Desenvolupament del Berguedà - Servei de Comunicació
Imatge de la nova borsa de treball on-line www.borsafeina.com

Imatge de la nova borsa de treball on-line www.borsafeina.com

El Consorci de Formació i d’Iniciatives Cercs – Berguedà ha posat en marxa un nou portal web per facilitar la intermediació laboral entre l’oferta i la demanda d’Ocupació ja sigui per cobrir un lloc de treball o per oferir una plaça de pràctiques.

www.borsafeina.com és un portal web amb espais diferenciats per l’empresariat i per les persones candidates que s’hauran de donar d’alta al portal i complimentar els diferents blocs de dades informatives i descriptives. Per una banda, les persones candidates podran veure les ofertes existents de les empreses i inserir el seu currículum. I per l’altra, les empreses poden satisfer les demandes de perfils laborals còmodament des la pròpia empresa; podent escollir entre fer una cerca directa de candidats i inserir les demandes laborals.

Borsafeina.com és una actuació que ha estat possible al treball coordinat del projecte innovador Catcentral 2.0 Innovació i Talent que ha implementat mesures i accions per afavorir una major cohesió i coordinació estratègica interorganitzativa entre els territoris del Berguedà, el Moianès i el Solsonès per aconseguir l’objectiu implementar mesures per millorar la qualitat de vida, la generació de riquesa i la competitivitat territorial. Aquesta iniciativa ha estat liderada pel Consorci de Formació i d’Iniciatives Cercs – Berguedà però ha tingut com a socis el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i el Consorci del Moianès. I per tant, la implementació de www.borsafeina.com es produirà en el Berguedà, el Moianès i el Solsonès, a més de la resta empreses i persones candidates de la Catalunya Central que vulgui utilitzar aquest portal d’intermediació laboral.

Be Sociable, Share!

Tags:

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

11.270 segons.