Les gangues de Berga arriben també a l’hostaleria

Societat - 19:23   dijous, 23 febrer, 2012  per Redacció

Els comerciants de Berga trauran les gangues al carrer, en aquesta ocasió durant dos dies, divendres 2 i dissabte 3 de març.

Arxiu Quim Castilla

Les Gangues al carrer s’organitzen per tal que els comerciants «puguin liquidar l’últim gènere que hi ha de la temporada i vendre’l a preus súper rebaixats». L’àmbit d’actuació és a nivell de tot Berga i és organitzat per la Unió de Botiguers i comerciants de Berga.

Com a novetat, i fruit de la col·laboració de Bergacomercial i Hostaleria i turisme del Berguedà, aquest any els allotjaments de Berga que formen part d’Hostaleria i turisme del Berguedà, oferiran un 35% de descompte sobre els preus de l’habitació durant el cap de setmana de gangues (dies 2, 3 i 4 de març). Els clients que vulguin gaudir d’aquests descomptes, hauran de fer una reserva directament a l’establiment i portar imprès el “Val de descompte” que s’ha confeccionat per a l’ocasió i que està penjat a la web www.berguedaturisme.com

L’interès de les dues entitats és dinamitzar el consum i afavorir una imatge de unanimitat de Berga com a ciutat.

Be Sociable, Share!

Tags:

2 Comentaris to “Les gangues de Berga arriben també a l’hostaleria”

  1. Joan

    Tornareu a treure els mateixos “saldos” de sempre, que fa mes de vint anys que no veneu. Quina poca visió comercial… I després us queixeu perquè anem a comprar a fora de Berga.

    #10847
  2. si,la llastima es qu es desaprofites el cap de setmana que es feia sempre.l´ultim del mes de febrer ja que a berga hi va haver moltisims visitans sobre tot a la zones comercials de la nostre ciutat.gracias ubic

    #10815

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.640 segons.