Controlat un incendi a La Coma i la Pedra (Solsonès)

Fet divers - 19:37   dijous, 9 febrer, 2012  per Redacció

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta tarda en l’extinció d’un incendi al Solsonès (al terme municipal de la Coma i la Pedra), a la serra de Guixers, que han donat per controlat passades les 6 de la tarda. Els Bombers de la Generalitat l’han pogut encerclar a les 16.59 hores. Per tant, el perímetre afectat pel foc ja no creix ihi han seguit treballant 11 dotacions terrestres per remullar la superfície cremada, que s’ha estimat en 1,8 hectàrees de matoll i pi roig.

L’avís de l’incendi ha arribat a les 13.46 hores. El foc ha pujat una carena i de moment ha afectat una extensió estimada de 2 hectàrees de matoll i pi roig.En un primer moment hi han acudit 13 dotacions terrestres i 2 helicòpters de comandament.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.293 segons.