La vicepresidenta del Govern assisteix avui a La Corrida de Puig-reig

Festes - 9:45   diumenge, 22 gener, 2012  per Redacció

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, visitarà l’Ajuntament de Puig-reig amb motiu de la celebració de la festa tradicional la Corrida que es celebra cada any per Sant Antoni. L’acompanyarà el delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Moltó.

Mostra del migdia del Joc de les Cintes, a la Corrida de l'any passat.

Avui diumenge és el dia central dels actes de la festa de la Corrida a Puig-reig. La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega assisteix a la festa junt al delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Moltó, que acompanyaran les autoritats locals i comarcals.

Amb un dispositiu especial de seguretat coordinat per Protecció Civil, el cercavila d’aquest matí començarà a 2/4 de 12 mentre que des de bon matí s’ha inciat ja la mostra d’el·laboració d’embotits, entre moltes altres activitats que es poden consultar en aquesta web. L’acte central, la cursa, que dóna nom a la festa, començarà a 2/4 de 4 de la tarda, i més endavant hi haurà el Joc de les Cintes, del qual també se n’haurà vist una mostra durant el cercavila del migdia.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

2.792 segons.