Denunciat un conductor baganès per quadruplicar la taxa d’alcohol permesa

Fet divers - 13:05   dimarts , 20 desembre, 2011  per Redacció

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Central han denunciat penalment A.P.X., de 34 anys i veí de Bagà (Berguedà), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.

La matinada de dijous 15 de desembre els mossos van realitzar un control preventiu de trànsit a la carretera C-16, al terme municipal de Bagà. Es va aturar un vehicle conduit per A.P.X., que en realitzar les proves d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 1,03 mg/l d’aire expirat.

Els mossos van instruir diligències per un delicte contra la seguretat viària, per conduir sota la influència de begudes alcohòliques. El conductor va ser citat per declarar als jutjats de Berga.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.239 segons.