Les “turistes de qualitat” al seu pas per La Pobla de Lillet

Actualitat, Cultura - 17:57   dijous, 17 novembre, 2011  per Ajuntament de La Pobla de Lillet

Durant la seva estada pel Berguedà, les turistes de qualitat, que estan visitant durant 21 dies les destinacions que han obtingut  el distintiu de qualitat a la província de Barcelona, van fer un tour per La Pobla. Van agafar el Tren del ciment fent parada als Jardins Artigas per rebre les explicacions de l’obra de Gaudí,  i continuant tot seguit el camí amb el tren fins al Museu del Ciment. Amb aquest recorregut de 3,5 km. van descobrir  un important llegat industrial cultural i històric. Ja de retorn amb el tren, i fent parada a La Pobla, l’Alba i la Laura, van rebre un petit obsequi de record de l’Alcalde de la població, Vicenç Linares i un refrigeri a cal Murcarols.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.294 segons.