Visita a indrets d’exili del Memorial Democràtic del Berguedà

Societat - 19:22   dimecres, 19 octubre, 2011  per Redacció

El Memorial Democràtic del Berguedà organitza, el proper dissabte, 22 d’Octubre, una sortida per visitar els indrets de l’exili que van haver de realitzar les persones que passaven la frontera cap a França.

L’activitat consisteix en visitar el Museu de l’Exili situat a la població de La Jonquera i recòrrer el camí des de l’ Agullana, La Vajol, Coll de Lli fins a Les Illes, el primer poble que es troba a l’altra banda de la frontera.

Qualsevol persona interessada, es pot dirigir al següent correu electrònic a berga.memorial@gmail.com

Be Sociable, Share!

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

11.252 segons.