Prop de 2.000 persones acudeixen al càsting d’«Olor de Colònia»

Cultura, Societat - 9:38   dissabte, 8 octubre, 2011  per Redacció

El càsting, a Viladomiu. Foto. Consorci Parc Fluvial.

Berga (Ajuntament, comunicació).- A mans de l’empresa Actor’s Gallery, questa setmana s’han fet a Viladomiu i a Berga les proves de selecció de figurants per la nova minisèrie que emetrà TV3. El càsting buscava persones de totes les edats i tant homes com dones, una cerca que es va superar amb escreix ja que tant a Berga com a Viladomiu, on es va fer la prova de selecció abans d’ahir, la rebuda va ser exitosa.

Entre els dos dies de càsting, i sumant els assistents de Viladomiu i de Berga, en total, 1.706 persones van passar pel càsting, que es va fer a la Torre de l’Amo en el cas de Viladomiu, i a l’Hotel Ciutat de Berga, en el cas de la capital Berguedana. D’aquests, 679 van ser menors de 16 anys, i 1.027 majors. I pel que fa a les dues poblacions, Viladomiu va veure a passar 633 possibles actors figurants per la nova minisèrie, i Berga en va rebre 1.073.

Segons la directora de càsting de figuració, Anna Matias, les xifres de participació han superat les expectatives de l’empresa Actor’s Gallery: “Estem molt, molt contents i ens ha sorprès moltíssim que vingués tanta i tanta gent. A més, entre els
participants, hem trobat molt el tipus de gent que estem buscant: que hagin treballat en el tèxtil, que sàpiguen d’oficis, …”, explica. A banda, Matias també ha ressaltat l’amabilitat de la gent i la bona acollida que han tingut al Berguedà: “Estem
acostumats a fer càstings a molts llocs diferents, i aquí ha estat genial, hi ha gent molt maca”, ha dit.

Ara, els assistents al càsting hauran d’esperar almenys un mínim de dues setmanes fins que Actor’s Gallery i la productora de la minisèrie hagin tingut temps per decidir quins seran els actors i actrius figurants que participaran al rodatge, que començarà el 21 de novembre i s’allargarà fins a principis de gener.

Be Sociable, Share!

Tags: ,

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.183 segons.