El genet berguedà Oriol Casals assoleix la cinquena posició al campionat d’Europa de raid

Esports - 18:13   dijous, 22 setembre, 2011  per Redacció

El passat 10 de setembre es va celebrar a la localitat francesa de Florac el Campionat d’Europa de raid amb la participació del genet de Berga Oriol Casals. El genet del centre eqüestre Vilaformiu formava part de la selecció espanyola, amb gran presència catalana: dels 6 membres, 5 eren catalans i una càntabra amb llicència catalana.

El raid és a les disciplines eqüestres l’equivalent a la marató. En el cas del Campionat d’Europa, la distància a recórrer era de 160km, amb diversos controls veterinaris al llarg de la proba per a comprovar el bon estat del cavall.

Encara de nit, a les 4:30h prenien la sortida un total de 77 binomis representant a 17 països. El genet de Berga, muntant Zarha de Vilaformiu, va realitzar una gran carrera finalitzant en 5a posició a una velocitat de 17,75 km/h culminant així una gran temporada iniciada el passat mes de juny amb la medalla de bronze al Campionat d’Espanya.

Pel que fa a la medalla d’or, Maria Álvarez va revalidar el títol aconseguit fa 2 anys a Itàlia amb el gran cavall Nobby.
A més, la selecció espanyola va aconseguir la medalla de plata en la classificació per equips.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.840 segons.