El director general d’Administració Local, Joan Cañada, inaugura les obres de la plaça del costat de l’església de Sant Esteve a Bagà

Obres - 16:44   dijous, 4 agost, 2011  per Redacció

Assistents a la inauguració de la plaça. Foto: Ajuntament de Bagà.

El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joan Cañada, va inaugurar aquest dimecres, juntament amb l’alcalde de Bagà (Berguedà), Nicolàs Viso, les obres de la nova plaça al costat de l’església de Bagà.

D’un pressupost de 683.807 euros, el Departament de Governació finança les obres de millora de l’Ajuntament amb 426.766 euros a través del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). També ha rebut aportacions de la Diputació de Barcelona i l’ajuntament de la Vila. Les obres han consistit en la creació d’un aparcament soterrat entre el carrer Mossèn Jaume i el passeig del Bastareny, recobert per una plaça alliberada d’elements urbans per tal de poder ser utilitzada com a aparcament ocasional de vehicles i per realitzar actes lúdics com fires, mercats o concerts.

La posada en servei d’aquesta obra coincideix amb la diada del patró i amb la Festa Major del municipi.

A la inauguració de l’obra hi va assistir Joan Cañada director general d’administració local, en representació de la consellera Joana Ortega i Ferran Civil, vicepresident tercer de la Diputació i alcalde de Cercs. Els convidats juntament amb el consistori van assistir a la missa de la parròquia i tot seguit es va fer la inauguració, que es va fer una visita a les instal·lacions on l’alcalde amb els tècnics que han intervingut a l’obra van mostrar all convidats l’obra realitzada. Seguidament hi va haver els parlaments , un aperitiu per totes les persones que havien assistit a l’acte i una audició de sardanes per celebrar la inauguració.

Be Sociable, Share!

Tags:

2 Comentaris to “El director general d’Administració Local, Joan Cañada, inaugura les obres de la plaça del costat de l’església de Sant Esteve a Bagà”

  1. berguedà

    aquest senyor és igual que el roma,hi han tres al berguedà ,viso a bagà,abel a la pobla i el gran roma a borredà.quin càncer Dèu meu.

    #7804
  2. baganès indignat

    per favor, ja està be de tantes obres inútils, que no serveixen només per arreplegar vots i quedar bé. 683.807 euros que podrien haver servit per ajudar a crear llocs de treball al poble de manera més estable i fixa. però senyors es veu que feia molta falta fer un pàrking ( quan en hi ha un de abandonat per asfaltar, clar que, a l’alcalde no li queda tan a prop de casa per cert d’això se’n diu ***********). aquest alcalde esta destrossant el poble i la gent el vota. quina llàstima de poble.

    #7788

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.866 segons.