L’artista Josep M. Pahissa, al Palau dels Pinós de Bagà

Arts plàstiques, Cultura - 16:48   divendres, 8 juliol, 2011  per Redacció

Josep M. Pahissa, artista barceloní

El Palau de Pinós de Bagà obre les seves portes al magnífic artista Josep M. Pahissa, que mostrarà les seves obres tant de pintura com d’escultura. Pahissa ens convida a endinsar-nos en un viatge cap al món metafòric de la realitat del mateix autor. El resultat és una obra on no hi falta una certa crítica socio-política intencionada, un petit exemple de la polivalència d’aquest creador. I tot això a través de personatges molt propers al surrealisme.

La inauguració de l’esdeveniment serà el proper 16 de juliol a les 8 del vespre. A partir d’aquesta data i fins l’últim dissabte del mes de setembre, els veïns de Bagà podran gaudir de les obres més recents de l’artista barceloní.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.107 segons.