Dos morts i quatre ferits de diversa consideració en un xoc entre dos cotxes a Cercs

Fet divers - 20:08   diumenge, 3 juliol, 2011  per Redacció

Cercs (ACN).- Dues persones han mort i quatre més han resultat ferides de diversa consideració en un xoc entre dos cotxes aquest diumenge a la tarda a Cercs (Berguedà), segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L’accident ha tingut lloc poc després de dos quarts de sis de la tarda al quilòmetre 103 de la carretera C-16. La via s’ha hagut de tallar i es fan desviaments per l’interior de la població. Fins al lloc del sinistre s’hi ha desplaçat cinc dotacions dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres ambulàncies i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

L’t impacte entre els dos vehicles ha estat molt fort i s’ha produït a pocs metres de l’estrep superior del viaducte de Cercs. Durant els treballs de rescat de víctimes i l’atestat i fins a la retirada dels vehicles i neteja de la carretera, el trànsit ha estat desviat per l’interior del nucli de Cercs. La interrupció inicial i el coll d’ampolla de la desviació ha provocat 20 quilòmetres de cues en sentit descendent. El trànsit s’ha restablert pels volts de les vuit del vespre, i les retencions s’han anat dissolent lentament a causa de la forta intensitat de circulació de vehicles, en tractar-se d’un diumenge a la tarda.

Be Sociable, Share!

Tags: ,

2 Comentaris to “Dos morts i quatre ferits de diversa consideració en un xoc entre dos cotxes a Cercs”

 1. sandra

  La vida és injusta…

  Potser el problema està en que enlloc de pagar i pagar peatges… el que s’hauria de fer és arreglar aquestes carreteres.
  No és la primera vegada que en aquesta carretera hi ha accidents mortals.
  Ja va passar una altra vegada amb un dels túnels, sense il·luminació, fins que no hi va haver fertits no es va fer res al respecte…

  #7565
 2. Jordi

  Just en un punt amb tres carrils.

  Just la solució que proposa la Generalitat per al tram Berga – Bagà, un error, com el que van fer a l’eix transversal.

  Sembla que no n’aprenen.

  En aquests accidents amb xocs frontals normalment n’hi ha un que va com un boig i un altre que en rep les conseqüències.

  #7533

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.922 segons.