Dilluns s’inaugura el nou jutjat de Berga

Obres, Societat - 17:26   divendres, 1 juliol, 2011  per Redacció

El nou edifici del jutjat La consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal, inaugurarà dilluns, 4 de juliol, a les 12.30 h, el nou edifici judicial de Berga. A l’acte, també hi assistiran l’alcalde de Berga, Juli Gendrau; el vocal del Consell General del Poder Judicial, Carles Cruz; el president de l’Audiència Provincial de Barcelona, Pablo Llanera; el jutge degà de Berga; Juan Manuel Freire, i la secretària de Relacions amb l’Administració de Justícia, Carme Virgili, entre d’altres.

En primer lloc, Fernández Bozal farà un recorregut per les dependències de l’edifici (plantes baixa, primera, semisoterrània i soterrània-1). Acabada la visita, es faran els parlaments a la planta semisoterrània de l’edifici.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.150 segons.