Mònica Grandia, escollida presidenta comarcal d’Esquerra al Berguedà

Política - 20:02   dilluns, 20 juny, 2011  per Redacció

Mònica Grandia.

El passat divendres dia 17 de juny es va celebrar el Congrés Comarcal d’Esquerra al Berguedà que havia de renovar l’executiva. Mònica Grandia va ser escollida com a president comarcal. Jaume Planas, Joan Ramon Bella, Mònica Grandia, Antoni Pérez, Marta Vilalta, Joan Manel Gonzàlez, Enric Barrios i Eduard Coronado formaran part d’aquesta nova executiva fins el 2013, segons que ha informat aquesta formació política de la comarca.

Be Sociable, Share!

Tags:

6 Comentaris to “Mònica Grandia, escollida presidenta comarcal d’Esquerra al Berguedà”

 1. capssssss

  Bye Bye cap sigrany

  #6773
 2. Nandu

  cap sigrany o bé ets un indocumentat o bé un mentider. Veient que parles des de l’anonimat es fa evident que ets un intoxicador. A més, possiblement siguis un dels que surten llistats en l’article. No en vas tenir prou amb el ridícul a les eleccions? ERC Berguedà fa vergonyeta aliena.

  #6772
 3. cap sigrany

  Jo fins i tot diria que els comentaris polítics cada vegada van a – ja m’explicaràs de quin sou estem parlant en aquesta notícia i del Sr. de la cup que el últim que fan a l’última legislatura és “desencallar” modificacions de poums per construir més pisos a la Rasa dels Molins. A sou per escriure aquestes bajanades sí que hi deureu ser, si no, no s’explica que a més a més ho feu de franc.

  #6768
 4. cap

  Jo dirira que la politica cada vegada va a – recomano fora politics només per cobrar. aveure si feu com el Sr. de la cup que el primer que fan és reduir el seu SOU.

  #6760
 5. ex-votant d'ERC

  bye bye ERC

  #6759
 6. Sergi

  Sembla que ERC va de mal en pitjor…

  #6757

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.426 segons.