El Parc Fluvial comercialitza els seus recursos en una nova central de reserves

Societat - 16:56   dilluns, 6 juny, 2011  per Redacció

Parc Fluvial (Eva Soler):- L’associació de municipis Xarxa del Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) ha posat en marxa, la central de reserves que ha creat per a la comercialització de productes turístics relacionats amb el turisme industrial: byxatic.com. Aquesta iniciativa pionera es va presentar públicament en la darrera edició del Saló de Turisme de Catalunya i, des d’aleshores, ha despertat l’interès d’altres territoris de l’Estat, que han demanat a la XATIC poder comercialitzar la seva oferta de turisme industrial a través del portal, fet que es podria concretar properament.

byxatic.com és la primera central de reserves online especialitzada en turisme industrial a l’Estat espanyol. Actualment, es poden trobar productes i serveis dels municipis que integren la XATIC. Entre les propostes que s’hi oferiran hi ha paquets com ara entrades a museus, visites a empreses, rutes urbanes, visites teatralitzades, però també serveis com allotjaments, restaurants, reserves d’autocars i escapades turístiques d’un o dos dies. Aquesta oferta s’anirà implementant progressivament. Els productes d’aquest portal de compres es poden consultar en català, castellà, anglès i francès i s’hi accedeix des de l’adreça www.byxatic.com o bé per telèfon al 93.745.07.56. A més, també s’ofereix la possibilitat d’organitzar excursions, visites i paquets turístics a mida, per a grups, escolars, o professionals.

El disseny i desenvolupament de la plataforma d’Internet ha anat a càrrec de l’empresa Conzentra, a qui es va adjudicar a través d’un concurs públic. Aquesta iniciativa ha rebut el suport econòmic del govern central espanyol, a través de Turespaña, i de la Generalitat de Catalunya. La gestió va a càrrec de l’agència Iberplan Viatges, que va guanyar el concurs públic convocat per a l’adjudicació d’aquest servei.

La Xarxa de Municipis de Turisme Industrial de Catalunya, creada l’any 2006, està formada per 22 municipis associats i 8 més vinculats mitjançant conveni. Podeu trobar més informació a la web www.xatic.cat

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.191 segons.