Aquest diumenge concert de l’E.M.M. de Berga i la Unió Musical del Bages a Queralt

Cultura, Música - 13:45   dijous, 19 maig, 2011  per Lídia Cara

Aquest diumenge, la Banda de l’Escola Municipal de Música de Berga s’afegirà aquest diumenge a la celebració del 40è. aniversari de l’escola amb un concert en un dels lloc més emblemàtics de la ciutat de Berga, el Santuari de Queralt.

En el concert, que tindrà lloc a partir de les 13.00 h, la banda de l’escola juntament amb la Unió Musical del Bages, una formació convidada a través d’un intercanvi amb la banda de l’EMMB. En el concert, les dues formacions interpretaran peces del seu respectiu repertori per separat i per finalitzar el concert tocaran dues peces conjuntament.

L’entrada al concert serà gratuïta i les dues bandes, acabat l’acte, dinaran en el mateix Santuari de Queralt.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

2.213 segons.