El Partit Popular de Berga creu que la ciutat ha d’estar arreglada i adaptada pel futur

Política - 11:53   dimecres, 18 maig, 2011  per Lídia Cara

NOTA DE PREMSA DEL PP DE BERGA.- El candidat nº2 de la llista del Partit Popular a la ciutat de Berga, Josep Agüera, ha explicat avui en roda de premsa, el projecte de gestió urbana per a la ciutat de Berga.

Agüera ha explicat: “els ciutadans de Berga volen una ciutat neta, amb voreres sense sots, cuidada i amb una circulació fluida segura i ordenada”

Des de el PPC de Berga proposen jornades preventives en lloc de sancions, millorar la mobilitat i reordenar el transit en els llocs mes conflictius per evitar col·lapses circulatoris (Pere III, entrada a Berga des de la carretera de Solsona i solucionar les retencions a les entrades i sortides de les escoles, entre d’altres).

“Cal tenir una ciutat prepara per rebre als visitants i als berguedans de la resta de la comarca quan vinguin a fer algun tipus de tràmit. Ens calen aparcaments i en proposem construir al mercat municipal a la plaça de cal carreres i a la rasa dels molins.

El PPC de Berga aposta ampliar la zona blava amb aparcaments de zona verda “perquè en èpoques de crisi els veïns de Berga han de veure reduïts els impostos que paguen. Solucionarem així l’aparcament a Sant Francesc i al Passeig de la Pau i de L’industria”

Proposen allargar L’avinguda del Canal Industrial i el carrer Pare Coll fins al càmping fent un passeig per a vianants amb un sol carril per turismes que atregui els campistes cap al centre comercial. Aquesta tindrà arbres que no produeixin al·lèrgies, lledoners i tipoanas que paulatinament aniran substituiran tots els arbres de la ciutat, “es un greu error plantar plataners com s’ha fet en l’ampliació del Passeig de la Industria, aquests produeixen greus al·lèrgies que acaben patint els ciutadans per una negligència o manca d’estudi del consistori”

“La regulació del transit i la mobilitat a Berga no es una qüestió de diners, sinó d’idees i de bona gestió”

Be Sociable, Share!

Tags:

7 Comentaris to “El Partit Popular de Berga creu que la ciutat ha d’estar arreglada i adaptada pel futur”

 1. deu ser broma, no

  lealtad berguedana deu ser de conya, més que res perquè no crec que escriguin berguedana, sinó bergadana.

  #6335
 2. lealtad berguedana

  Lealtad berguedana es grupo de amantes de la caza y del territorio que apoya sin ambajes la candidatura del Partido Popular, creemos firmemente que el giro hacia posiciones mas sensatas, sacaran a este pais del marasmo marxista-leninista-independentista en el qual se ve abaocado, directo al fracas.
  Optamos a la alcaldia y la conseguiremos, no tenemos dudas al respecto, la libertad volverá a estas tierras despues de mucho tiempo, la gente decente y tradicional puede estar de enhorabuena. El lunes nuestra idea de España será consolidada por fin.

  #6328
 3. Ai ai ai

  Immigrant sa: no cal que separats divideixen, almenys, algun vot

  #6296
 4. Immigrant sa

  Perque no es presenten junts PP i PxC?

  #6292
 5. “Volveran banderas victoriosas
  al paso alegre de la paz…”

  #6291
 6. Ai ai ai

  Ens fixem amb Plataforma i els quins realment fan por a Berga i haurien de no entrar al consistori són aquests del PP

  #6290
 7. Enric

  “Volverán las oscuras golondrinas
  en tu balcón sus nidos a colgar…”

  #6271

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

10.980 segons.