Berga inicia el programa de salut per a dones “Dona, cuida’t”

Societat - 10:37   divendres, 13 maig, 2011  per Lídia Cara

Aquest mes de maig s’inicia el programa de salut per a dones “Dona, cuida’t”. Enguany la primera activitat ha estat organitzada per l’Associació Ginkgo, i amb col·laboració del Punt d’Informació i d’Atenció a la Dona.

Aquesta primera conferència tindrà lloc el dimecres 18 de maig,a les 6 de la tarda al Csal de Gent Gran, serà a càrrec de la Dra. Norma Garriga, supervisora d’oncologia de l’Hospital Comarcal Sant Bernabé. Preten oferir informació sobre com viuen les dones la sexualitat després d’una malaltia oncològica i com ajudar a millorar aquesta situació.

A partir del 25 de maig i fins l’11 de juny, s’iniciarà el taller ” Treball domèstic i salut”, amb durada de quatre sesssions, cada dijous de 2/4 d’11 del matí fins a 2/4 d’1 del migdia, a càrrec de la fisioterapeuta Marta Hernàndez i Sala. Es vol informar i oferir eines per detectar els riscos del treball domèstic en les dones, ajudar-les a detectar la relació entre el seu esgotament, cansament, dolor, ansietat … i totes les tasques domèstiques i familars, a la vegada que contribuir a millorar la seva salut i el seu benestar. Serà la segona activitat de la programació “Dona, cuida’t” d’aquest any, organitzat des del Punt d’Informació i d’Atenció a la Dona, Les inscripcions es faran al Punt d’Informació i d’Atenció a la Dona fins al dia 24 de maig, de 9 a 2 de dilluns a divendres, i el dilluns a la tarda de 4 a 6.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

2.260 segons.