CiU de Gironella se centra en la participació ciutadana

Política - 8:14   dimecres, 11 maig, 2011  per Redacció

Comunicat de premsa de CiU Gironella:

«Convergència i Unió aposta per una Gironella més participativa. Aquest és un dels objectius estratègics que l’equip de persones liderat per David Font s’ha plantejat pels propers 4 anys. Per aquest motiu, inclou en el programa electoral per les properes eleccions municipals actuacions que permetin incrementar la participació de la ciutadania en la presa de decisions, i alhora en l’avaluació i el rendiment de comptes de les tasques municipals cap a la ciutadania.

Seguint la tendència del present mandat, que s’ha fet la diagnosis de la participació ciutadana i s’han portat a terme algunes primeres iniciatives en aquest àmbit, es vol apostar fermament per aquest objectiu. Un objectiu que es pretén aconseguir a través de 3 iniciatives principals:

- Redacció del Pla de Participació Ciutadana, com a reglament marc que permeti la implicació dels vilatans en el bon funcionament col+lectiu del municipi, aplicant la coresponsabilitat en les decisions i la participació activa.

- Promoció de noves oportunitats a través de consultes populars com a eina de codecisió en alguns temes municipals i d’àmbits diversos, i no deixar la totalitat de la decisió en mans dels representants polítics.

- Creació del Consell de Vila, una de les estructures col+lectives de deliberació i presa d’acords sobre el funcionament de la ciutat. Aquí, ciutadans i representants polítics valoraran la gestió municipal, debatran conjuntament temes que els afecten en el dia a dia o en el seu futur.

Així mateix, Convergència i Unió es compromet a presentar durant el mes de setembre d’enguany el seu Pla d’Acció Municipal 2011-2015, que serà el full de ruta de treball, on s’inclouen aquestes propostes i moltes altres, que podran ser analitzades i valorades en el seu grau de compliment pels ciutadans de Gironella.»

Be Sociable, Share!

Tags:

1 Comentari to “CiU de Gironella se centra en la participació ciutadana”

  1. pau

    En lloc de tantes paraules podeu començar per ajudar a les entitats a usar els espais i no ficar traves i prohibicions…, seria tot un què…

    Ara si per participació enteneu una vila sense entitats crítiques i on aneu fent consultes com la ridiculesa de triar el dia festiu.. que i farem, kin paper més trist i idiota ens deixeu als veins de gironella!

    #6124

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

10.905 segons.