El C. Queralt Gironella s’ho juga a casa contra Atlètic de Madrid

Esports - 10:46   dilluns, 9 maig, 2011  per Lídia Cara

L'equip A del Construccions Queralt Gironella porta 6 victòries i 2 empats en les darreres 8 jornades. Aquest dissabte es juga la temporada davant de l'Atlétic de Madrid. Pere Mir

Pere Mir / La temporada del C. Queralt Gironella a Divisió d’Honor de Futbol Sala arriba al seu final. A falta de dos jornades l’equip depèn de si mateix per assolir l’objectiu de la temporada: quedar entre els 8 primers i jugar la Copa d’Espanya a principis de Juny.

El partit clau es juga aquest dissabte (21 de maig) a Gironella: un espectacular Construccions Queralt Gironella – Atlètic de Madrid. El primer es juga quedar matemàticament setè o vuitè i garantitzar la seva plaça a la Copa. Ho està lluitant contra Saragossa i Valladolid. L’Atlètic de Madrid es juga la tercera plaça que li pot facilitar els creuaments de semifinals a la Copa d’Espanya. Un dels millors partits de futbol sala femení que es veuran a Catalunya aquest any 2011, i de fet estan convocats diferents mitjans de comunicació i representants polítics i federatius d’aquest esport.

El partit seria molt complicat pel Gironella si no fos pel canvi de dinàmica de l’equip. L’equip ha enfortit la seva imatge a casa en els dos últims partits jugant el millor futbol sala de l’any: victòries amb Elx i Cidade As Burgas. No perd un partit des de fa 3 mesos (26-02-2011). És molt probable que després de 6 mesos es produeixi l’esperada tornada d’Anna Costa, la capitana de l’equip, en un cop de moral fort per l’equip en aquest esprint final. Berta s’ha recuperat bé de la lesió al turmell. Clàudia torna pletòrica de jugar i marcar amb la Selecció Espanyola. I la resta de peces de l’equip estan jugant el seu millor futbol en aquesta fase de la temporada.

El partit es jugarà a les 6 de la tarda i l’afició està convocada mitja hora abans (5.30 h) per aquest partit que és el darrer partit de lliga en Divisió d’Honor Femenina d’aquesta temporada a Gironella.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.406 segons.