David Font “ Il·lusió,projecte i compromís” per Gironella

Política - 13:16   dilluns, 9 maig, 2011  per Lídia Cara

NOTA DE PREMSA.- El passat divendres 6 de maig a les 8 del vespre va tenir lloc la presentació de la candidatura de Convergència i Unió a Gironella. En un acte en el qual van assisitir un centenar de persones, el candidat a l’Alcaldia, David Font, va presentar els membres que l’acompanyen en la llista, així com els principals eixos del programa electoral.

Font va destacar la feina feta durant els 4 anys que CiU ha estat el govern municipal, aportant “proximitat i compromís en la tasca municipal”, des de les petites actuacions fins a les grans obres finalitzades. Així mateix, va destacar encapçalar una llista jove de “persones vinculades al teixit associatiu, il.lusionades de participar en el projecte i compromeses amb la vila de Gironella”, i que s’hi comparteix “l’experiència de la gestió municipal amb l’experiència en la gestió d’àmbits professionals molt diversos”.

L’acte va comptar amb la presència de Jordi Vilajoana, President del grup català de CiU al Senat, el qual va destacar la gran capacitat de lideratge i de treball, del candidat.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.271 segons.