L’equip Raid del Segre–Borges Trail guanya a L’Urgellistan

Esports - 12:39   dijous, 5 maig, 2011  per Lídia Cara

Per David Tarrés.- L’equip Raid del Segre – Borges Trail va aconseguir una nova victòria a la Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya, aquesta vegada al Raid Urgellistan, que es va disputar el passat cap de setmana 30 d’abril i 1 de maig a La Seu d’Urgell.

L’equip, on hi corre el Casserrenc David Tarrés, juntament amb Xavi Zapater de Matadepera i Jordi Pàmies de l’Espluga de Francolí, van haver de fer front a un tant espectacular com exigent recorregut a peu, en btt, caiac i patins en línia per la cara nord de la Serra del Cadí i pel Pirineu de la Cerdanya.

Després de més de 16 hores i mitja de competició en què van haver de superar més de 160km i de 5.000m de desnivell positiu, l’equip es va poder alçar amb la victòria, avantatjant els seus perseguidors en més de dues hores.

Amb aquesta victòria, l’equip Raid del Segre – Borges Trail, es consolida al capdavant de la classificació de la Copa Catalana, després d’haver guanyat, també, la primera prova disputada a Cambrils a principis d’abril.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

2.583 segons.