Una escletxa de bon temps anima els berguedans a sortir al carrer per Sant Jordi

Festes, Societat - 12:16   dissabte, 23 abril, 2011  per Redacció

Durant bona part del matí, mentre ha durat la bonança meteorològica, el carrer major de Berga ha quedat completament atapeït de persones i paradetes de llibres i roses. Des de la Plaça de Sant Joan fins la de Sant Pere, sense oblidar la zona del Vall i el Passeig de la Pau s’han vestit avui de Sant Jordi.

Alguns autors berguedans, com Joaquim Sala o Jordi Cussà, s’estaven a la parada de llibres de les edicions de l’Albí, a la plaça Sant Joan. Allà podien signar alguns llibres als compradors. Altres autors, com Antònia Molera o Matias Mau, ho feien amb parada pròpia en diferents punts de la ciutat.

Si bé a primera hora del matí la pluja ha espantat parades i passejants, quan aquesta s’ha aturat ha convidat tothom a sortir, i així ha estat. Les parades i els carrers s’han omplert i han recuperat l’ambient tradicional de Sant Jordi.

La proximitat de les eleccions municipals també ha deixat la seva empremta. Una parada de CiU a la plaça de Sant Joan en donava fe, com també una de llibres i roses de la CUP a mig carrer Major.

Ja al migdia, prop de la una, ha tornat a remullar, anticipant així l’hora d’anar a dinar de públic i paradistes. A la tarda, a les 7, hi ha prevista una audició de sardanes a càrrec de la cobra Pirineu a la plaça de Sant Joan.

Més imatges a la botiga de fotografies del Berguedà Actual

Be Sociable, Share!

Tags:

2 Comentaris to “Una escletxa de bon temps anima els berguedans a sortir al carrer per Sant Jordi”

  1. QUILLEM

    Atxiiss, com t’ho fots per aparcar a MANRESA SENSE PAGAR UNA COLLONADA ??? Per anar al centre de la ciutat, a mi em costa més aparcar a Manresa que a Berga i, per la orografia ja és dir.

    #5890
  2. Atxiiss

    Llastima que sigui mes economic en temps i en diners baixar a Manresa que aparcar a Berga.

    #5884

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.414 segons.