Solidaritat presenta una candidatura a Berga impulsada per adherits locals

Política - 19:45   dijous, 21 abril, 2011  per Redacció

Salvador Molins, cap de llista per SI a Berga

Després de l’anunci oficial de Solidaritat per la Independència del Berguedà de no presentar candidatura a Berga per les properes eleccions municipals, finalment, el partit independentista ha formalitzat una llista oficial, encapçalada per Salvador Molins i integrada per «persones de Solidaritat i veïns de Berga, amb una trajectòria independentista inequívoca i uns bons currículums personals i professionals».

La candidatura es presentarà públicament el 4 de maig, conjuntament amb la de Fígols, on Solidaritat també ha presentat llista proposada per adherits interessats en presentar-se en aquell municipi. El representant de Solidaritat Catalana al Berguedà, Albert Torres, ha manifestat que «hem prioritzat la qualitat a la quantitat, amb uns representants que defensaran el seu poble amb el màxim rigor i que es mantindran ferms ens els seus principis de transparència, regeneració democràtica i defensa de la nostra independència com a país per damunt de totes les coses».

Durant la Fira de Maig de Berga, la setmana que ve, Solidaritat instal·larà una carpa al passeig de la Indústria on recollirà propostes que « seran tingudes en compte i presentades conjuntament amb les candidatures»

Be Sociable, Share!

Tags: ,

14 Comentaris to “Solidaritat presenta una candidatura a Berga impulsada per adherits locals”

 1. moroso

  Morosss,, paga i marxa,,
  GAVARROS NO ES PER TU

  #8756
 2. Hospital

  Interessant això que a Berga no fan fora a ningú. L’ERO està reservat per d’aquí un mes.

  La casualitat és que ja hauran passat les eleccions. Pel que jo se només un partit s’hi va oposar.

  #5909
 3. Albert

  Això només té una paraula: friquis!

  #5900
 4. Carles

  Doncs està en el seu dret de presentar-se.

  #5898
 5. independentista

  QUINA VERGONYA MOLINS!! QUINA VERGONYA!!

  #5893
 6. Berguedà

  Segurament sé a qui et refereixes. Bé, això és un tema personal, cadascú és lliure de votar a qui vulgui, però el fet de que la CUP sigui el partit que prioritzi més el col·lectiu que les característiques individuals de la gent que va a la llista, fa que en comparació amb la resta de partits, això perd importància.

  Per altra banda, em pots passar això de l’hospital, sisplau?

  Pel que fa Solidaritat, com molt bé diu “Sergi” a dalt, bona part de la gent que va a la llista, és de fora, ja sigui de Vilada, Gironella, la Pobla de Lillet… potser no t’agrada certa persona que va a la llista de la CUP, però aquestes coses serien impensables que es fessin a la CUP.

  A part, votar Solidaritat a unes eleccions municipals és absurd, ja que més enllà de la independència, no els uneix res més. No tenen un model definit de ciutat, no tenen programa a falta d’un mes per les eleccions, etc.

  #5888
 7. Un

  Em pensava que les retallades dels hospitals es decidien des del departament de salut i no des d’un ajuntament! Que ho fa que a Berga no hagin fotut al carrer cap treballador a diferència de molts hospitals del pais?
  Menys demagògia Marc!

  #5887
 8. Marc

  Berguedà, no m’agraden certs candidats de la llista i amb possibilitats de sortir! A més heu votat a favor de les retallades de l’Hospital, això m’ha fet molt mal, no m’ho pensava de vosaltres!!!

  #5883
 9. Albert

  A Berga sempre havíem tingut una candidatura friki.
  Ara en tenim dues SCI i PxC: anem progressant.

  #5872
 10. Berguedà

  Marc, em pots explicar el motiu d’aquest canvi de vot?

  #5866
 11. Marc

  Aquest cop el meu vot va per ells! A la CUP els hi vaig donar al 2007 i ara toca Solidaritat!

  #5862
 12. Independentista

  El Salvador sí però tots els altres qui són? No n’hi ha prou amb ERC i la CUP? Això de Solidaritat cada cop em té més confós.

  #5857
 13. sErgio

  Pues jo crec que esta be que es pressentin aquets. Com mes dividit estiguin els separatistes mes posibilitats de que el PP en tregi 1

  ¡¡Gracias Molins!! jajajajaja

  #5856
 14. Sergi

  Impulsada potser sí, però la meitat de la llista està omplerta amb gent de fora de Berga. Si d’això en dieu regeneració democràtica, estem arreglats.

  #5851

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

10.865 segons.