La JSC de Berga saluda la diversitat d’organitzacions polítiques juvenils a la ciutat i anuncia la seva participació activa en la candidatura d’Encarna Sànchez

Política - 13:02   dimarts , 22 març, 2011  per Lídia Cara

COMUNICAT DE PREMSA DE LA JSC DE BERGA

‘Des de la JSC de Berga volem expressar l’enhorabona a la viladenca, Júlia Francàs, pel seu nomenament com a Presidenta de la JNC de Berga.

Tot i que la nova presidenta no és resident ni nascuda a Berga celebrem la refundació de la Joventut Nacionalista a la ciutat, tres mesos abans de les eleccions municipals. Creiem que la diversitat d’opinions dels joves ha d’ajudar a fer créixer la ciutat i per això volem treballar conjuntament amb la JNC i les altres organitzacions existents per defensar els interessos col·lectius dels i de les joves de la ciutat.

En els propers dies tindrem ocasió de fer pública la participació de la JSC en la candidatura municipal que encapçala Encarna Sànchez. Aquesta participació es concretarà tant pel que fa a la presència a la candidatura com en relació amb les propostes de la nostra organització que hem recollit a partir de contactes amb joves progressistes de la ciutat i que s’incorporaran al programa de govern municipal amb què Encarna Sànchez concorrerà a la propera contesa electoral.’

http://twitter.com/jsc_berga

http://berga.jsc.cat

Be Sociable, Share!

Tags: ,

13 Comentaris to “La JSC de Berga saluda la diversitat d’organitzacions polítiques juvenils a la ciutat i anuncia la seva participació activa en la candidatura d’Encarna Sànchez”

 1. que trist!

  Visca Catalunya i visca la JNC? però que és això? O una cosa o l’altra? ambdues són incompatibles, tothom sap que CIU no és independentista! la dreta catalana (com totes les dretes) sempre mirarà abans la seva butxaca que els interessos de país…la història del S.XX a la nostra nació així ho demostra.
  Per altra banda, és molt trist que hi hagi jovent a Berga que es faci del PSOE!!!però que no heu vist de quin partit esteu formant part? havieu nascut quan van traicionar tots els seus valors, es van fer monàrquics, van fer la LOAPA i van crear el GAL? insisteixo que trist! sort que deuen ser 4!
  Visca els Països Catalans lliures i socialistes!

  #5469
 2. Clau

  Visca els que nomès es llegeixen les dues primeres frases dels comunicats de premsa !! ¬¬
  A aquest pas si em trovu alguna persona que em digui boig en pùblic probare d’enviar-lo als tribunals encara em forrare !

  #5460
 3. Manel

  Ai senyor!!!

  I amb aquesta canalleta que els importa si la presidenta és nascuda a Berga o a la Xina popular. Ganes de tocar el que no sona, de polemitzar i de fer demagògia barata, de fet com els seus mestres del PSOE. Que deixin als altres partits tranquils i es dediquin a casa seva que prou feina tenen.

  Des d’aquestes línies només encoratjar a la nova presidenta de la JNC de Berga i donar-li el meu suport.

  Ànims Júlia!!! Estem amb tu.

  VISCA CATALUNYA LLIURE I VISCA LA JNC!!!

  #5454
 4. robert

  albert1,cert,el roma té pis a berga,pagat i treballat per un convergent,no té ni dignitat de buscar-se un niu,només els pitjors del ocells és fican al niu dels altres.ja esta bé d’aquest socialista,no puc entendre com la gent del seu partit l’aguantan.

  #5448
 5. Sergi

  Em sembla molt bé el debat, jove, i espero que se’n facin més.

  Ara bé, aquestes coses no ajuden a crear un teixit social crític, sinó que un cop més reduïm la política a un simple joc electoral i a una política de partit, de “notables”. I sinó fixa’t quan feu les coses, quan traieu els comunicats: quan s’acosten eleccions.

  I sobre això de fer pinya… bé, darrera de les reivindicacions juvenils hi ha sempre un posicionament polític, per tant, no em posicionaré mai a favor de qui ha fet desastres com la reforma laboral o ha aplicat el Pla Bolonya, impedint que pugui estudiar i treballar alhora.

  Mentre les joventuts dels partits polítics no demostrin el contrari, només pensaré que són simples plataformes per tal de tenir accés futur a càrrecs orgànics dels partits.

  Salutacions.

  #5443
 6. Marc Ortogràfic

  Molt bé petits sociovergents. Els del partit vermell sou iguals que els del partit blau. Petits trepes que amb pocs anyets rebreu una cadira. El país està com està pel model parassitari imposat pels vostres partits. Sou exactament iguals. Bé, no. Uns sou els vermells i els altres són els blaus.

  #5442
 7. berguedana

  Bé, no sé ni m’hi vull posar -com ja he esmentat- el treball i com i de quina manera treballen les joventuts, però si que vull esmentar que potser abans de fer un comunicat primer per quedar bé per part de les joventuts JSC i després aprofitar la vinentesa per a carregar-se-les, em sembla poc ètic. I es que, qui són els de JSC per posar-se i esmentar d’on i quin tipus de vida poten els JNC. I per altre banda, aprofitar també per deixar anar sútilment que ja és per a la campanya.

  #5441
 8. albert1

  El Roma te un pis pagat a berga??? que has begut? i el despatx.. clar el del psc.. deu meu quina manera de voler fer mal sense arguments…

  #5440
 9. jove

  Ei!!!

  Doncs Sergi han fet coses, per exemple van organitzar un debat jove al passat mes d’octubre: http://www.bergactual.com/2010/10/01/lajsc-de-berga-organitza-un-debat-entre-joventuts-politiques-de-la-comarca

  Abans de parlat informa’t!

  Estic molt d’acord amb la berguedana, espero que la JSC i les altres organitzacions facin més pinya!!!

  #5437
 10. miquel

  Mira el Roma tornan a emitir un comunicat,tu tampoc ets de Berga i bé fas de resident,i a sobra despatx i pis pagan els altres,és el teu sistema de vida felicitats.

  #5436
 11. berguedana

  Bé, no sé si la JSC fa molt o poc, però el que penso deixant de banda les diferents ideologies i partits polítics, crec que en un lloc com Berga, el que s’hauria d’intentar de fer es que els joves-repeteixo, encara que siguin de diferents ideologuies, que a vegades també pot ajudar a l’hora de tirar projectes per a la ciutat endavant-és fer més pinya i entre tots potser es podríen dur a terme més i millors activitats per els joves de berga.
  Només es una opinió, i és un punt de vista que potser sempre s’ha tingut molt present que per tenir una ideologia diferent ja no et pots cohesionar amb ningú més d’unaltre ideologia per poder dur activitats per els joves, que a la fi, som el futur del nostre país.

  #5434
 12. Sergi

  A part de treure comunicats d’autoconsum, què fa la JSC per Berga? Prou trampolins, coses com aquesta només fan que desprestigiar la política municipal i allunyar-la dels berguedans.

  #5431

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.496 segons.