Aquesta setmana el Consell Regulador del Camí dels Bons Homes presentarà un manual de bones pràctiques

Esports, Societat - 9:55   dilluns, 14 març, 2011  per Lídia Cara

Aquesta setmana el Consell Regulador farà la presentació del Manual de Bones Pràctiques al  Camí dels Bons Homes, treball que  ha estat  una feina conjunta  amb els empresaris adherits a la ruta mitjançant sessions de treball i enquestes d’autoavaluació.

L’objectiu  d’aquest manual  és el de millorar la qualitat els serveis  que actualment s’estan oferint als senderistes, ciclistes i genets,  als diferents establiments adherits a aquest itinerari turístic transfronterer.

S’ha buscat que el document tingui un component eminentment pràctic i s’ha pensat perquè les empreses  del  Camí dels Bons Homes puguin  utilitzar-lo de varies maneres:

a)      Com un llistat de comprovació dels serveis que es consideren importants que ha d’oferir un allotjament especialitzat amb senderistes.

b)      Com a eina per comprovar els resultats d’un allotjament concret respecte el conjunt dels allotjaments.

c)      Per conèixer alguna de les bones pràctiques dels allotjaments del Camí dels Bons Homes o d’altres llocs.

d)      Com a font d’inspiració, per incorporar un nou servi per acollir senderistes, cicloturistes o genets.

Es  van detectar uns punts de millora de la qualitat  que es tracten en 7 apartats: el  de informació pràctica que es dona als clients, l’equipament dels establiments, l’alimentació, la biblioteca-cartoteca, els idiomes, el coneixement dels recursos turístics de la regió, la formació i la implicació al territori.

El manual està en català i francès i difondrà entre tots els socis que formen part del Camí dels Bons Homes.

Aquesta és una acció que s’emmarca dins del Projecte “Rutes Turístiques Ariège Pyrénées Berguedà” en el marc del POCTEFA 2007-2013, i ha comptat amb la col·laboració de  Institut pel Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA).

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.467 segons.