Un bar de Puig-reig celebra un homenatge al pilot avianès Marc Coma

Esports - 9:51   dijous, 3 març, 2011  per Lídia Cara

El Paddock Bar de Puig-reig es va omplir de gom a agom per seguidors  del pilot d’Avià Marc Coma aquest cap de setmana, per a acompanyar al tricampió del Dakar i compartir amb ell una estona agradable. Un petit homenatge que la direcció del local havia preparat per a felicitar a Marc pel seu triomf. Coma no va parar ni un moment de signar posters, fer-se fotos amb els assistents, que al mateix temps també van poder fotografiar-se amb el trofeo del Dakar 2011.
Amb aquest acte el Paddock Bar, un local recentment inagurat, inicia tot un seguit d’actes relacionats amb el món del motor, ja que aquest és l’eix direccional de la sala.
Paddock Bar pretén ser un punt de trobada per a tots els amants de la velocitat i del motor. Ja hi hagut molts pilots com Xevi Pons, Jaume Alguersuari, Pedro Martinez de la Rosa, Albert Costa …entre altres, que han “beneit” en certa manera els primers passos del local.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

2.150 segons.