Diligències penals a un conductor begut veí de Berga

Fet divers, Societat - 13:37   dimarts , 1 març, 2011  per Lídia Cara

El passat 26 de febrer, a les 23.40 h. una dotació de la Policia Local de Berga que realitzava vigilància per la població van observar com un vehicle marca Opel model Astra, entrava al C/ Castellar de N’hug fent cas omís a la senyalització vertical d’entrada prohibida. La dotació policial va fer aturar el conductor R.L.P, de 45 anys d’edat, i veí de Berga, al C/Castellar de n’hug, 2-4, i quan es van aproximar van observar símptomes evidents que conduia sota els efectes del consum de begudes alcohòliques motiu pel qual se’l va requerir en aquell moment a practicar-li la prova d’alcoholèmia. Practicada la primera prova s’obté com a resultat 1.11 mg/l. per aire espirat, motiu pel qual s’instrueixien diligències judicials per un delicte contra la seguretat viària, per conduir un vehicle a motor sota la influència de begudes alcohòliques contra, i les quals són traspassades al Jutjat d’Instrucció núm. 2 de Berga.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

11.087 segons.