Un grup de joves organitza un concert solidari amb l’actuació de Gé i Eskassa Llibertat

Cultura, Festes, Música - 19:10   dimecres, 23 febrer, 2011  per Redacció

El grup Eskassa Llibertat, una formació de Terrassa, actuarà aquest dissabte a la General de Berga en un concert benèfic organitzat per un grup de joves de la ciutat de Berga i amb el suport de Mans Unides. El benefici que se’n traurà anirà destinat a Haití, després del terratrèmol que va deixar el país destrossat i ple de misèria.

Laura Ribera, responsable de l’organització del concert, juntament amb un grup d’amics assegura que “el primer concert va ser tot un èxit i vam rebre la col·laboració de molts joves de la ciutat i comerços de la comarca”. Ribera, vol animar als joves i als no tant joves a tornar a participar i a gaudir del bon ambient perquè “és per una bona causa”.

L’actuació començarà a les 12 de la nit i no només actuaran el grup Eskassa Llibertat sinó també el Gé, un jove berguedà que canta rap.

Èxit de participació al concert del 2009

A finals de l’any 2009 es va organitzar un altre concert solidari a La General de Berga amb l’actuació de Kayo Malayo, formació de Terrassa, i els grups berguedans Antídot i Krit Oprimit. Hi van assistir més de 450 persones i es va obtenir un benefici de 3000€ que es va destinar a l’orfenat de My Home Katmandú del Nepal.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.466 segons.