Localitzada sense vida una excursionista accidentada a Ensija

Fet divers - 13:41   diumenge, 23 gener, 2011  per Redacció

Al voltant de les 10.30 hores, els Bombers de la Generalitat han localitzat el cos sense vida d’una dona de 39 anys que s’hauria precipitat per un barranc de la serra d’Ensija, al municipi de Saldes (Berguedà), mentre feia una ruta per aquesta zona, segons han informat des d’aquest cos d’emergències.

L’avís d’aquest accident el va donar el seu company a les 03.01 hores de la matinada, moment en què es van mobilitzar efectius dels Bombers de la Generalitat i dels Mossos d’Esquadra per tal d’intentar localitzar el punt a on s’hauria precipitat la noia.

Però, no ha estat fins aquest matí, a plena llum del dia, amb la incorporació d’un helicòpter i efectius del grup d’actuacions especials (GRAE), que s’ha pogut localitzar el cos sense vida de la noia al torrent de Ferrús.

L’home, de 41 anys, presentava símptomes lleus d’hipotèrmia i ha estat evacuat a l’hospital Sant Bernabé de Berga.

Be Sociable, Share!

Tags: ,

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.384 segons.