Els Mossos d’Esquadra conclouen la campanya solidària de Nadal amb un balanç satisfactori

Societat - 9:50   divendres, 24 desembre, 2010  per Lídia Cara

Les comissaries de la Regió Policial Central de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra (Bages, Berguedà, Anoia, Osona i Solsonès) han conclòs la campanya solidària de Nadal, que s’ha dut a terme del 22 de novembre fins el 22 de desembre, amb un balanç satisfactori.

Durant aquest mes, s’han recollit centenars de joguines i una quantitat important d’aliments i material per a infants, que es lliuraran a Creu Roja i, en el cas del Bages, també a la Fundació Rosa Oriol per tal que puguin distribuir-ho entre la gent més necessitada. L’objectiu ha estat contribuir a fer que les persones amb menys recursos econòmics gaudeixin d’un Nadal millor.

Durant aquest mes, han estat moltes les persones que a títol individual han volgut fer el seu donatiu. Pel que fa als treballadors i treballadores del Cos de Mossos d’Esquadra, la resposta també ha estat excel·lent. Tant el personal policial com la resta d’empleats s’han abocat en aquesta campanya, que s’ha fet a la Regió Central per segon any consecutiu.

La recollida s’ha dut a terme a les dependències de les diferents comissaries de la Regió Policial Central, però també durant la celebració de la I Jornada de Tècniques Policials de Control i Arrest i durant el II Torneig de Futbol Sala Solidari, que van tenir lloc els dies 15 i 17 de desembre, respectivament, al pavelló municipal de Santpedor, i que va comptar amb una elevada participació.

Activitats que, en el cas del torneig de futbol, va tenir el suport de diverses empreses, com són Construcciones metàl·liques Soler, de Puig-reig; Bòvila Bon Dia, de Montcada i Reixach; bar Garbí, de Puig-reig; i Instal·lacions i subministres Puig-reig. També cal agrair la col·laboració d’Armeria Gams, de Martorelles (Vallès Oriental), en les dues activitats.

La campanya benèfica també ha comptat amb la complicitat del pilot manresà de motos Toni Elias, que va ser present a la jornada de tècniques policials, i del fisioterapeuta del primer equip del FC Barcelona, Juanjo Brau.

A la majoria de comissaries, els aliments i material per a infants han estat els principals productes recollits, mentre que a la comissaria del Berguedà, la campanya s’ha centrat principalment en recollir joguines noves o en bon estat (no bèl·liques) per lliurar-les a nens i nenes de fins a 10 anys a través de Creu Roja Berguedà.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.230 segons.