L’Espai per a nens i nenes de 0 a 3 anys ‘Minuts Menuts’ obrirà els matins durant les festes de Nadal

Societat - 9:54   dilluns, 13 desembre, 2010  per Lídia Cara

L’espai “Minuts Menuts” obrirà les seves portes al matí durant les festes de Nadal. L’horari que oferirà a les famílies amb infants de 0 a 3 anys serà de 8h a 14h a l’escola bressol Flor de Neu de Berga.
Aquest programa és d’àmbit comarcal i està actiu cada dia a les tardes de setembre a juliol. Pretén oferir un espai de guarda per als nadons i donar resposta a aquelles famílies per tal de conciliar la vida laboral, personal i familiar.

Per tal de facilitar el servei, no cal formalitzar inscripció. Tot i així, aquelles famílies que vulguin portar els seus fills i filles als Minuts Menuts amb regularitat, seria de gran ajut comunicar-ho prèviament per tal d’organitzar l’espai i donar un servei de qualitat. El preu és d’1€ l’hora i es farà al mateix espai quan es vagin a recollir els infants.

Be Sociable, Share!

Tags: ,

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.395 segons.