El CFI inicia dos cursos gratuïts per a persones en situació d’atur

Actualitat, Societat - 10:23   dijous, 9 desembre, 2010  per Redacció

El Consorci de Formació i d’Iniciatives Cercs-Berguedà a partir de mitjans de desembre inicia dos cursos nous en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya.

Aquests cursos estan destinats a persones en situació d’atur, són gratuïts i pretenen oferir als seus alumnes una formació teòrica i pràctica sobre ocupacions i llocs de treball molt concrets, a fi de donar resposta a les necessitats reals del mercat de treball i promoure una millor inserció laboral dels seus alumnes.

La titulació que s’obté és un certificat del Departament de Treball que avala la formació rebuda.

Un és el curs de mecanitzat amb màquines eines bàsiques de muntador/a ajustador/a, que forma part de l’àrea de mecànica. Compta amb continguts de mecanitzat, amb màquines i eines bàsiques, muntatge de components mecànics i diferents procediments de soldadura.

El curs s’impartirà a Cercs, des de mitjans de desembre de 2010 fins a març de 2011 i constarà d’un total de 300 hores, 90 de les quals seran pràctiques en empreses del sector. L’horari del curs serà de dilluns a divendres de 4 de la tarda a 8 del vespre.

Pel que fa al curs d’elaboració de quadres o marcs de portes i finestres l’objectiu és el de donar la capacitació als alumnes per tal de realitzar els croquis i plànols necessaris utilitzats en la fusteria i en l’elaboració de mobles. També s’impartirà a Cercs, des de mitjans de desembre de 2010 fins a febrer de 2011 els dilluns, dimecres i divendres, de 4 de la tarda a 8 del vespre i constarà d’un total de 100 hores.

Les persones interessades en inscriure’s o rebre informació poden contactar amb Anna Ribera, trucant al 93 824 86 86 o bé enviant un correu a l’adreça anna@cfi.cat.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

2.214 segons.