Tràfec Teatre presenta ‘Ostia’ a Barcelona

Cultura, Teatre - 10:04   dilluns, 22 novembre, 2010  per Redacció

Dissabte 27 de novembre, a les 21.30h, la companyia de Berga Tràfec Teatre presenta ‘Ostia’ a l’auditori de les Corts a Barcelona.

‘Ostia’,  el muntatge que tanca la trilogia que la companyia ha dedicat a tres poetes, Salvador Espriu, Federico García Lorca i l’italià Pier Paolo Pasolini, es va presentar aquest mateix any a Berga amb una exitosa posada en escena i una gran resposta de públic. L’espectacle, el qual ja ha obtingut nombrosos premis i mencions, apropa i fa sentir la veu d’aquest poeta, que busca la puresa en un món rural ja perdut, que ara es troba en aquesta societat moderna i consumista. L’obra fusiona imatge, noves tecnologies i teatre de gest, seguint la línia de Tràfec Teatre.

La direcció i la dramatúrgia són de Lydia Canals, i la interpretació de Pep Mollar, Montse Grifoll, Maria Ballús, Montse Sánchez i Lydia Canals. Les imatges i la banda sonora estan elaborades per Jordi Plana, Íngrid Baraut i Helena Baraut i el cartell l’ha dissenyat Marta Parera. La música de l’espectacle, en aquesta ocasió, és a càrrec del grup Youkalis, Mike Prat i Martí Barcons dj’s de la Comunidäd.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

10.884 segons.