Judit Carreras tornarà a ser la diputada del Berguedà al Parlament de Catalunya

Política, Societat - 9:03   dilluns, 4 octubre, 2010  per Lídia Cara

Aquest dissabte, 2 d’octubre, el Consell Nacional del PSC ha aprovat les llistes electorals amb què concorrerà a les eleccions al Parlament de Catalunya el proper 28 de novembre.

El PSC del Berguedà celebra que el President Montilla i el conjunt del partit hagin decidit comptar de nou en un lloc destacat d’aquesta candidatura amb Judit Carreras, Primera Secretària de la nostra Agrupació. Carreras manifesta la necessitat de fer palès a la gent del Berguedà la importantíssima obra de Govern que s’ha dut a terme aquests anys, que es concreta en diverses realitats ja visibles i d’altres polítiques socials i sectorials que han millorat de manera ben evident la vida de les persones. De l’obra de Govern d’aquests anys, destaquen l’ampliació de l’hospital comarcal, el desdoblament de la C16 (sense orella), els projectes de la Llei de Barris a Berga i La Pobla de Lillet, la nova escola de Llar Santa Maria de Queralt, el nou CAP de Puig-Reig, els nous consultoris a Casserres o Borredà i, evidentment, la concreció del polígon comarcal de Rocarodona.

Amb tot, Carreras admet la necessitat d’anar encara més enllà i d’aprofundir en el canvi real que ha viscut el Berguedà durant els darrers anys i, sobretot, de fer-ho de tal manera que en resulti beneficiada la cohesió social. Una aposta que només el PSC pot garantir.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.570 segons.