Llibertat amb càrrecs per un veí de Berga detingut per un delicte contra la salut pública

Fet divers - 20:43   dissabte, 25 setembre, 2010  per Redacció

Berga (ACN).- El jutge ha decretat llibertat amb càrrecs per Víctor Manuel R. P., un veí de Berga que va ser arrestat per un delicte contra la salut pública. Els Mossos d’Esquadra van detenir l’home, de 46 anys i nacionalitat dominicana, després d’un escorcoll a casa seva, al passeig de la Indústria de Berga. En el seu domicili, hi van trobar bàscules de precisió, substàncies de tall per fer barreges de droga, 15 grams de cocaïna i 2.400 euros en bitllets fraccionats. A més, també hi van trobar embolcalls preparats amb droga que indicarien que el detingut es dedicava al tràfic d’estupefaents. L’home ha pagat una fiança i estarà en llibertat a l’espera del judici.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

2.635 segons.