Els socis de Sintetitza tindràn descompte per anar al cinema Catalunya de Berga

Cultura, Societat - 13:00   dilluns, 30 agost, 2010  per Lídia Cara

L’entitat Sala 13, juntament amb el Circuit Urgellenc, ha creat un carnet que permetrà a la persona titular accedir a les projeccions cinematogràfiques del divendres, dissabte i diumenge al cinema Catalunya de Berga al preu del dia de l’espectador. El carnet de soci “Sintetitza” és personal i intransferible i serà imprescindible presentar-lo acompanyat del DNI per gaudir del descompte.

Per sol·licitar el carnet de soci “Sintetitza” caldrà omplir un formulari que es pot trobar al mateix Cinema Catalunya de Berga. La quota per fer-se soci de Sintetitza serà de 15€ anuals. Enguany, però, com a oferta de llançament hi ha la possibilitat de fer-se soci per una quota de soci de 20€, amb la qual s’obtindrà, a més del carnet, una samarreta exclusiva de “Sintetitza 2010”, homenatge a Alfred Hitchcock (que es vendrà a 10€).

El pagament es podrà realitzar directament a la taquilla del cinema, o bé deixant les dades bancàries al formulari que cal omplir. El carnet de soci entrarà en vigor el proper 1 de setembre i tindrà un any de vigència. Passat aquest temps, caldrà que els socis que van pagar en efectiu renovin el carnet. Als socis que van domiciliar el pagament se’ls renovarà automàticament cada any a no ser que notifiquin el contrari enviant un correu a  sintetitza@gmail.com. Tots els socis podran recollir el carnet a la taquilla del cinema Catalunya de Berga a partir de 15 dies hàbils després de realitzar el pagament.

Actualment ja es pot trobar tota la informació per fer-se soci al Cinema Catalunya, tot i que també es pot contactar amb l’entitat a través del correu electrònic sintetitza@gmail.com o la web www.sintetitza.cat. Durant el Festival Internacional de Curtmetratges dels Pirineus, organitzat per Sala 13 i amb la col·laboració especial de l’Ajuntament de Berga i que tindrà lloc del 15 al 19 de setembre al Cinema Catalunya de Berga, esperem poder donar a conèixer bé tots els avantatges que ofereix el carnet “Sintetitza”, així com recaptar un bon nombre de socis.

Sala 13 i Circuit Urgellenc tenen la intenció d’oferir més novetats que beneficiïn els socis de Sintetitza i així ajudar també a millorar la cultura del cinema a la nostra ciutat. Durant el proper any donaran a conèixer altres projectes que actualment encara estan perfilant.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.167 segons.