L’Oficina Técnica Laboral obre un nou espai al Pla de l’Alemany

Societat - 11:31   dimarts , 13 juliol, 2010  per Lídia Cara

L’Oficina Tècnica Laboral –OTL- gestionada pel Consorci de Formació i d’Iniciatives Cercs-Berguedà obre “l’Espai OTL”, aquest s’ubicarà en una aula del Pla de l’Alemany i romandrà obert cada dimecres de 9:000h a 14:00h ja a partir d’aquesta setmana vinent.

L’Espai està pensat pels usuaris/àries de l’OTL, per tal que es puguin adreçar al servei sense haver de concertar cap cita prèvia, amb la idea que aquests/es usuaris/àries puguin trobar informació sobre les ofertes de treball; formació; programes i informació específica sobre persones amb trastorns de salut mental i treball; assessorament i ajuda en les diferents tècniques de recerca de feina; orientació professional treballada en petits grups; sessions grupals d’abordatge de les dificultats del dia a dia que poden aparèixer a les persones usuàries del servei i que estan treballant; entre d’altres.

En aquest Espai OTL s’informarà també sobre els pròxims monogràfics en l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació –TIC- i es realitzaran xerrades sobre malaltia i treball organitzades per l’Oficina.

En definitiva, un espai que comptarà amb els recursos materials (ordinadors, telèfon, taulell d’anuncis…) i humans necessaris (assessorament i orientació) per tal d’afavorir la inserció laboral dels usuaris/àries de l’OTL.

L’Oficina Tècnica Laboral és un servei comarcal que té per missió atendre i prestar serveis a usuaris/àries amb un diagnòstic acreditat de trastorn mental i en tractament medicosanitari a fi de facilitar-ne la inserció laboral o millora de l’ocupació.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.161 segons.