El Club Triatló Berga participa en la desena Triatló Ciutat de Mataró

Esports - 18:01   dilluns, 14 juny, 2010  per Lídia Cara
Club Triatló / El passat diumenge dia 30 de juny es va celebrar la desena edició del Triatló Ciutat de Mataró, sobre distància sprint (750 metres nedant, 20 quilómetres de bici i 5 quilómetres de cursa a peu); marcada per un gran número de participants, uns 800 inscrits. Állà van estar els nostres triatletes de casa, Joan Solé i la Marta Sànchez, defensant els colors del Club Triatló Berga. En Joan va finaltizar la cursa amb un temps d’una hora i set minuts mentre que la Marta, va creuar la línea de meta en una hora i trenta-un minuts.
Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.264 segons.