Pau Bartoló i Anna Quintana, vencedors a la 2a Cursa de Muntanya de la Vall de Lillet

Esports - 13:10   dimarts , 1 juny, 2010  per Ajuntament de La Pobla de Lillet

El passat diumenge 30 de maig La Pobla de Lillet (Alt Berguedà) va celebrar la II Cursa de Muntanya de la Vall de Lillet amb una elevada participació de corredors vinguts d’arreu del territori català. Sant Boi,Terrassa, Tona, Girona, Torelló, Andorra, Sant Hipòlit de Voltregà,…corredors que van fer estada a La Pobla de Lillet fent gaudir al mateix temps amb la família d’un cap de setmana en aquest bell municipi prepirinenc.

La Cursa va tenir lloc pels corriols i camins de la Serra del Catllaràs en un dia assolellat i amb una temperatura agradable, ideal per a la pràctica d’aquest esport. Amb un recorregut de 21km i 1.100m de desnivell positiu, els 125 corredors contemplaren uns paisatges meravellosos, passant per prats i boscos amb intenses tonalitats de verd, colors accentuats per la humitat de la pluja de la darrera setmana.

El vencedor de la prova en categoria masculina va ser el Pau Bartoló amb un temps de 1:51:07, seguit pels corredors del club Atletisme Sant Boi, Enric Riba i Andreu Vila, respectivament. Pel què fa a la classificació general femenina, la vencedora va ser Anna Quintana amb un temps de 2:31:42, seguida de Vero Villar i Eva Flotats.

El primer en arribar al Serrat Negre, cim de la cursa i punt on hi havia el premi especial d’un lot de productes artesans de la zona, va ser l’Enric Riba i la primera fèmina en fer-ho va ser la Béatrice Maitre (7a posició en la general femenina).

El primer corredor local va ser el Jordi Sànchez de l’Associació Excursionista Lillet (AEL) amb un temps de 2:08:00, i 17è de la classificació general masculina, rebaixant en més d’un minut el temps del millor local de la primera edició.

La cursa es va desenvolupar sense cap incident remarcable i amb molt bones crítiques per part dels corredors, tant a nivell de paisatges i recorregut com en l’acurada posada en escena de l’organització: tot molt ben senyalitzat, els punts de control cobrint en tot moment les necessitats dels corredors, en definitiva una molt bona acceptació d’aquesta 2a Cursa de Muntanya 2010 a la Vall de Lillet.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.420 segons.