Tot a punt per a la 2ª Cursa de Muntanya a La Pobla de Lillet, en un cap de setmana amb activitats esportives

Esports - 12:32   dijous, 20 maig, 2010  per Ajuntament de La Pobla de Lillet

El diumenge 30 de maig, i per segon any, l’Associació Excursionista Lillet (AEL) en col·laboració amb l’Ajuntament de La Pobla, organitza la Cursa de Muntanya Vall de Lillet, un recorregut de mitja marató que s’endinsa en la Serra del Catllaràs, en ple Alt Berguedà. 

En aproximadament 1.100m de desnivell positiu i 21 km de recorregut, els participants passaran per alguns dels llocs més emblemàtics d’aquesta serra, com el Xalet del Catllaràs (obra d’Antoni Gaudí), el Joc de Pilota, el Prat Gespador o bé el cim de la cursa, el Serrat Negre, a on la primera corredora i el primer corredor que hi arribin tindran un premi especial.

La II Cursa de Muntanya Vall de Lillet es regirà per la reglamentació del circuit català de curses de muntanya, encara que no és puntuable per a aquest. Hi haurà un límit de participants i es donarà un màxim de temps per a realitzar el recorregut. També es podrà desqualificar a aquells corredors que no tinguin cura de l’entorn natural pel qual circulen.

El divendres 28 de maig a les 3 de la tarda, és la data límit per a les preinscripcions. Qui ho faci el mateix diumenge 30 de maig abans de la cursa, pagarà un suplement de 5€ en qualsevol de les tarifes (federat o no). Les inscripcions es podran realitzar per telèfon al 93.823.61.46 o bé a través de la pàgina web de la cursa www.ael.lillet.cat omplint el formulari d’inscripció i efectuant un ingrés o transferència bancària al número de compte de l’AEL, indicant “cursa” i el nom i cognoms del corredor. La inscripció no quedarà formalitzada fins que no s’hagi realitzat el pagament. El comprovant d’aquest s’haurà d’enviar a “tur.lillet@diba.cat” o bé al numero de fax: 93.823.78.44.

El diumenge 30 de maig, al parc Xesco Boix i a partir de les 7’30h. l’organització farà l’acte de benvinguda a tots els corredors participants, tant els inscrits amb antelació com els que ho fan moments abans de començar la cursa.

En arribar, cada corredor rebrà una bossa obsequi amb una samarreta tècnica commemorativa de la cursa i dues entrades gratuïtes per poder visitar els Jardins Artigas de La Pobla de Lillet. Seguidament, i per a recuperar forces, hi haurà una botifarrada per a tots els participants a mesura que aniran arribant a la meta.

Coincidint amb aquest esdeveniment esportiu des del consistori, dins la dinàmica de potenciar l’esport a tots nivells i en totes les diferents disciplines esportives, col·labora amb el Consell Esportiu del Berguedà per a realitzar a La Pobla, el dissabte dia 29 de maig, la 3a Duatló Escolar de la comarca berguedana. Amb el lema “corre, pedala i torna a córrer!!!” els nens i nenes participants gaudiran també d’activitats lúdiques en un espai amb inflables per passar-hi tota la tarda.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.360 segons.