La Pobla de Lillet dóna el tret de sortida de la 29a Cursa Ciclista del Llobregat

Esports - 13:13   dimarts , 11 maig, 2010  per Ajuntament de La Pobla de Lillet

L'arribada de Raúl Alarcón

Tot i la pluja, la 29 edició de la Cursa Ciclista del Llobregat ha fet la sortida a l’hora establerta per l’organització des del nou emplaçament d’enguany, el municipi de La Pobla de Lillet. El dia 8, els membres de l’organització de la Cursa, el Club Ciclista Sant Boi, ja es trobaven en el municipi poblatà per a formalitzar les inscripcions amb els responsables dels diferents equips participants. Els equips, que quedaven ubicats a establiments hotelers de l’Alt Berguedà, han anat arribant a partir de les 5 h. de la tarda del dissabte 8 de maig, hora en la qual s’obria l’oficina permanent que el CC Sant Boi tenia destinada per a l’esdeveniment. Algun dels equips, es trobaven corrent en altres curses arreu d’Espanya i han arribat al municipi poblatà entrada la matinada, un fet lloable per a aquests joves esportistes que veuen en l’activitat esportiva una forma saludable i dinàmica de viure.

Ja el diumenge dia 9, tot un desplegament de medis feien el muntatge a primera hora del matí de tot el necessari per a la presentació dels equips a tot el públic assistent i el control de signatures de cadascun abans de la sortida. L’únic fet que podia fer deslluir la Cursa ha estat la persistent pluja que ha fet acte de presència des del moment de la presentació fins a la sortida, però no ha fet minvar l’entusiasme amb el qual el públic assistent ha animat a tots els equips participants. La presència de membres de l’antic club ciclista poblatà, “Amics del Ciclisme Lillet”, convidats pel consistori a l’esdeveniment esportiu, ha donat un distintiu al municipi remarcant així, des de l’ens local l’esperit de potenciar l’esport a La Pobla i vincular-hi a aquesta modalitat esportiva aquest club col·laborador i implicat en recuperar la seva intensa trajectòria.

A la sortida, 161 corredors corresponents a 23 equips participants han realitzat un recorregut de 164 km. fins arribar a la Meta de Sant Boi de Llobregat. Raúl Alarcón (Guerola-Valencia Terra i Mar) ha estat el guanyador absolut de la Copa d’España de ciclisme, i ho ha materialitzat guanyant en solitari la dècima i darrera prova, la XXIX Cursa del Llobregat. A 6 segons arribava el grup encapçalat per Juan José Lobato (Andalucía-CajaSur), millor sub-23 del dia, Ion Pardo (Seguros Bilbao), José Esteban Parra (Super Froiz) i Albert Torres (Sanse Spiuk). En dècima posició entrava Víctor Cabedo (Seguros Bilbao), que no sols es confirmava com a guanyador final de la classificació sub-23 de la Copa de España, sinó que va obtenir la segona posició en la general final, amb 263 punts, davant els 412 d’ Alarcón.

A més a més l’alacantí guanyava en la classificació de muntanya i a les metes volants. En conjunt un important triomf, aconseguint ser el millor equip de la Copa de España amb 180 punts, davant dels 130 dels valencians i complementant el podi, els Seguros Bilbao. 

 

  

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

2.661 segons.