Anh Pipper col·labora amb l’Ateneu Columna Terra i Llibertat

Cultura, Societat - 18:39   dijous, 29 abril, 2010  per Redacció

Movimentpuntzero convida a la romanesa Anh Pipper a realitzar una acció artística per tal d’unir-se als actes de celebració de l’incivisme, organitzats per l’ateneu berguedana columna, terra i llibertat i que tindran lloc el primer cap de setmana de maig, juntament amb altres activitats programades pel mateix centre.

Anh Pipper pretén mostrar la part més divergent de l’art a partir de la instal·lació la mala educació s’estén.

L’obra, que apareixerà espontàniament i de manera efímera, a un carrer de la capital berguedana, busca la línia límit entre la moral i l’educació, el civisme i l’incivisme, a través de la manipulació d’un seguit de peces de roba amb penja-robes, els quals s’han extret furtivament de diferents centres comercials, a ple llum de dia, amb naturalitat i cenyint-se a les normes d’un bon ciutadà, amb la intenció de buscar el límit de plantejament de qui és que roba a qui.

Be Sociable, Share!

Tags:

1 Comentari to “Anh Pipper col·labora amb l’Ateneu Columna Terra i Llibertat”

  1. kk

    i a mi què

    #2501

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

2.204 segons.