La coral de Casserres convida al Grup Cantaire Capella de música de la Seu de Manresa

Cultura, Música - 10:01   dimecres, 28 abril, 2010  per Redacció

La coral Sant Bartomeu de Casserres i el Grup Cantaire Capella de música de la Seu de Manresa oferiran un concert el diumenge 2 de maig a l’Església Parroquial de Casserres, on sonaran la ‘Missa Quarti Toni’, de Tomas Luis de Victoria i el ‘Llibre Vermell de Montserrat’. L’entrada aquest concert serà lliure.

Be Sociable, Share!

Tags:

1 Comentari to “La coral de Casserres convida al Grup Cantaire Capella de música de la Seu de Manresa”

  1. Joan Mas

    De la mateixa manera que es reconeix l’esforç del Grup Cantaire Capella de Música de la Seu de Manresa quan vénen a Casserres, és de justícia que quan la nostra coral Sant Bartomeu els ajuda a ells a Manresa, consti el nostre nom al programa. I és que a la Festa Major de Manresa (29 d’agost 2010), la coral Sant Bartomeu ha solemnitzat la missa de Festa Major al Bages, però això no ha sortit a cap programa i ningú ens ho ha agraït oficialment.

    #3454

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.588 segons.