A presó un jove acusat de 22 robatoris amb força a la comarca del Berguedà

Fet divers - 9:01   dissabte, 24 abril, 2010  per Redacció

La Unitat d’Investigació de la comissaria de Berga de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra, conjuntament amb agents de la comissaria de Manresa, ha detingut Josep S. G., de 19 anys i amb domicili a Berga, acusat de 22 fets delictius comesos durant els últims 2 mesos a la comarca del Berguedà. Josep S. G. ja ha ingressat a presó després de passar a disposició judicial. Els Mossos també han detingut 6 persones més -dues de les quals menors d’edat- relacionades amb aquests fets.

La detenció de Josep S. G. va tenir lloc el dia 16 d’abril, quan es trobava a l’interior d’un bar de Manresa. A partir d’aquí, les investigacions van continuar i els dies següents, la policia autonòmica va acabar arrestant sis persones més, que presumptament haurien col·laborat amb ell en diversos robatoris.

A Josep S. G. se’l relaciona amb 22 fets delictius, entre els quals hi ha robatoris amb força en centres educatius de Berga; establiments comercials a Berga, Gironella, Avià, Guardiola de Berguedà i Saldes; instal·lacions esportives a Gironella i Avià; a més de robatoris de diverses motocicletes, danys i furts. L’objectiu dels robatoris era sostreure tot allò que tingués valor, des d’ordinadors portàtils, televisors, diners, etc.

La majoria d’aquests robatoris els realitzava sempre acompanyat d’altres persones de la comarca, també detingudes. Es tracta de Xavier Francesc M. A., de 57 anys i amb domicili a Vallcebre al qual li consten 60 antecedents pel Cos Nacional de Policia-; Sebastian K. G., de 24 anys i veí de Berga; Eloi R. V., de 22 anys i veí d’Avià; i Meritxell V. C., de 24 anys i amb domicili a Avià. A aquests 4 adults s’hi afegeixen dos menors, també detinguts. Tots 6 han quedat en llibertat amb càrrecs.

Pel que fa a Josep S. G. ha estat detingut en 12 ocasions en l’últim any pels Mossos d’Esquadra de Berga.

Be Sociable, Share!

Tags: , , , , ,

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

2.087 segons.