El judici a quatre metges de l’Hospital de Berga es torna a ajornar

Societat - 10:53   dijous, 25 març, 2010  per Lídia Cara

Més d’una vintena de persones es van tornar a mobilitzar ahir dimecres per assistir a un judici a Manresa que es va tornar a suspendre per tercera vegada. Es tracta del judici contra els quatre metges de l’hospital de Berga acusats d’una presumpte negligència en un part d’una veïna de Gironella. La vista es va suspendre perquè un cirurgià perit de la Vall d’Hebron de Barcelona, que actualment viu a Mallorca, no hi va assistir, i tampoc va avisar de la seva absència, tot i que la seva declaració es considerada clau en el judici. Per aquest motiu el jutjat el multarà econòmicament per no haver-se justificat.

En total, al judici van faltar cinc dels perits que havien estat citats a declarar. Els dos forenses que havien de fer la seva declaració a través d’una videoconferència i els tres metges de l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona que van atendre la denunciant després de que deixés l’hospital Sant Bernabé de Berga. Entre aquests metges hi havia una ginecòloga de la Vall d’Hebron que no va poder assistir per motius de salut i un altre metge que no va arribar a temps ja que es va perdre per Manresa.

Be Sociable, Share!

Tags: ,

6 Comentaris to “El judici a quatre metges de l’Hospital de Berga es torna a ajornar”

 1. alo

  Martes 23 de noviembre del 2.010 segundo dia de juicio.para mas informacion podeis leer el REGIO 7 dnd explican lo que paso del 29 de diciembre del 2003 y el 9 de enero del 2004.y las penas que se piden por parte del fiscal y de la abogada de la victima.
  A la atencio del BERGADA ACTUAL piensan pubicar esta noticia en su diario o no les parece suficientemente importante para que lo sepan los Bergadanes ,es increhible que un echo como este pasen olimpicamente de el,en su edicion digital en estos momentos tres dias de juicio y ni una sola linea.
  Espero corrigan estos detalles sin importancia . muchas gracias

  Titulars Manresa Bages Berguedà Anoia Cerdanya/Alt Urgell Solsonès Baix Llobregat Fet Divers Arreu CS Fotos Vídeos Subscriptors Especials
  regió7.cat » Berguedà
  Notícia següent
  La víctima d´un presumpte part irregular a Berga diu que va estar a punt de morir
  Arrenca el judici a quatre metges de l’hospital berguedà, que s’enfronten a tres anys de presó

  #4047
 2. alo

  Lunes 22 de noviembre del 2.010 ha empezado el juicio que durara varios dias ,contra cuatro medicos del HOSPITAL DE BERGA.

  #4041
 3. alo

  Todos sabemos lo que pasa y ha pasado siempre en el hospital nos quejamos de boquilla,eso no sirve de nada,si vas a poner una queja a atencion al usuario (cagate lorito).esa queja no sale de alli.
  Ya era hora que alguien tirara adelante con una denuncia por presunta (demomento)negligencia aunque para ello les cuesta mucho dolor y sacrificio y hayan tenido que ir a bcn a buscar una abogado(Lidia Falcon),ya se sabe en un pueblo todos son amiguetes.
  ANIMO Y QUE NO DECAIGA
  Por cierto algun medio de comunicacion local a entrevistado a esa chica?

  #2088
 4. Ferran

  El Dc DC va arribar rient i saludant com si hagues anat a un picnic, dem ostrant la classe de persona que es, la víctima estava en un estat anímic deplorable, i aquest subjecte s’ho passa tot pel forro. Prepotent, xulo i insensible. I i això que va declarar com a testimoni perque despres de dies de visitarla no es donar compte de que s’estaba morint la pacient. Que gran metge igual que de persona.

  #2087
 5. Vaig veure d’aprop, tot el que li va passar…quan anava a veure a la Pilar a la Vall d’Hebron, l’Eric era precios i o segueix sent, però ella ni tan sols el veia, perquè animicament estava destrossada, per culpa de tot el que li van fer!!! Perquè no és fa justicia ja???? Tard o d’hora és farà justicia, molta gent està el vostre costat, només ANIMAR-VOS i dir-vos que ENDAVANT!!!! MOLTA GENT ESTÀ EL VOSTRE COSTAT, ARA I SEMPRE!!!!

  #2086
 6. Ferran

  Els jutjaran costi el que costi. Pero aixo es un exemple que no nomès el món polític es una merda, el judicial no es gaire lluny.

  #2085

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

2.381 segons.