5 è Triangular de curses del Berguedà: cursa de Casserres

Esports - 20:07   dimecres, 24 març, 2010  per Lídia Cara

Cinto.- El passat diumenge es va disputar la primera de les tres curses del Triangular amb una acceptable participació. Van prendre la sortida 84 corredors vinguts de tot Catalunya. Entre ells lo milloret de la comarca. Val a dir que per ser de les primeres curses del temporada el nivell va ser altíssim.

La cursa va començar puntualment a 2/4 de 10 amb un temps esplèndid per córrer. Es va disputar per camins i corriols, on la primera part era molt més tècnica que la segona. La cursa va tenir una distància de 14 Km i un desnivell de 520 m en positiu.

Cal destacar en la categoria junior ( sub 18 ) el gran nivell dels corredors. Tot i la seva joventut no van quedar despenjats dels llocs capdavanters.

També en la categoria Sub-23 els tres primers van entrar entre els deu primers, cosa que te molt mèrit degut el fort ritme de la cursa. Això vol dir que el jovent puja molt fort i que no val a badar.

Sobretot hem de destacar la segona posició obtinguda pel corredor, de categoria màster, Josep Navarro.

En la categoria Sènior no hi van haver sorpreses. El pòdium estava cantat.

Les noies per la seva part, correctes. Els temps marcats estant dins del que ver se’n habitual. Vull aprofitar per animar a més noies a participar en aquestes curses. La distància és bona, amb desnivells raonables i amb una mica d’entrenament es pot descobrir tot un mon. Es que encara hi ha una gran diferència de participació entre els dos sexes.

Recordem que els beneficis del Triangular aniran destinats a Haití.

Les classificacions a: http://mountainrunners.eu/crosscasserres/classificacions2010/classificacio2

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

2.174 segons.